OPĆE INFORMACIJE I UVJETI

Starost vozača najmanje 21 godina. Posjedovanje vozačke dozvole najmanje 2 godine. Minimalna dužina najma najmanje 1 dan (24 sata). Kašnjenje povrata vozila dodatno se naplaćuje po posebnom cjeniku. Gorivo i usluga punjenja goriva nisu uključeni u cijenu najma.

UVJETI PLAĆANJA

Plaćanje gotovinom i virmanom uz obavezan depozit. Kreditnim karticama: DINERS, AMEX, MASTERCARD, VISA.

OSIGURANJE VOZILA

Sva vozila su osigurana protiv odgovornosti za štetu nanesenu trećoj osobi CDW (dnevni dodatak za kasko osiguranje) i TP (osiguranje od rizika krađe) su obvezni. Bez obzira na plaćanje dnevnih dodataka za osiguranje, svaka se šteta mora HITNO PRIJAVITI POLICIJI, inače osiguranje ne vrijedi i stranka snosi cjelokupnu štetu na vozilu. Plaćajući PAI vozač i putnici osigurani su na iznose u skladu s važećim zakonom RH. Oštećenja podvozja i guma nisu uključena u iznos pokriven osiguranjem. Detaljnije informacije i uvjeti nalaze se na poleđini Ugovora o najmu.

POSEBNA PONUDA

Poseban popust za dugoročne najmove. Stimulativan popust za stalne klijente. Najam vozila sa vozačem. U slučaju kvara vozila mogućnost zamjene vozila u Hrvatskoj i drugim državama.

ZA SVE DODATNE INFORMACIJE I UVJETE KONTAKTIRAJTE NAS. NAŠI DJELATNICI STOJE VAM NA RASPOLAGANJU.